магазин за модерни полилеи Варна | Polaris

Варна – онлайн магазин за осветителни тела “shop.polarislighting.bg”

49 0

Онлайн магазин за осветителни тела “shop.polarislighting.bg” във Варна е официален представител на най-голямите компании за осветление. В нашия продуктов каталог ще намерите полилеи, лампи, аплици, солни лампи, акумулаторни лампи, настолни лампи, градинско осветление и други осветителни тела както за битови, така и за промишлени цели.

 

Защо да изберете нашия онлайн магазин за светлина каталог на полилеи

Днес имаме повече от 20 хиляди артикула стоки, всички продукти са сертифицирани и отговарят на държавните стандарти за качество. .

Работейки с нас, Вие ще получите: висококачествена осветителна техника, изработена от различни материали и изпълнена в различни стилови решения. Отлично обслужване и информационно-консултантска подкрепа на всеки етап от сътрудничеството. Изгодни условия за покупка, система от отстъпки и участие в програми за лоялност. Бърза доставка на стоки на територията на България в определеното време. Гаранция за всички продукти с възможност за замяна на продукта при производствен дефект. Нашата цел е да докажем, че осветителните устройства на български производител са висококачествени, надеждни и модерни. Не плащайте повече – купете това, което е наблизо!

Полилей Deer Star – Polaris

Възможности на светлината в интериорния дизайн – полилеи

През годините на работа в осветителната индустрия, нашият онлайн магазин за осветителни тела напълно промени възприятието за светлина. Оценихме ролята му в създаването на уюта и комфорта на модерен дом, апартамент, офис. В ръцете на умел дизайнер полилеите, лампите, аплиците и подовите лампи се превръщат в мощен инструмент, който може да превърне и най-скучния интериор в приказка. Възможностите на новите системи за осветление са толкова широки, че трябва да забравите веднъж завинаги класическите аплици и полилеи, фиксирани в центъра на тавана и главата на леглото. Основните тенденции днес са мобилност и разнообразие, комбиниране на отразена и дифузна светлина с динамични светлинни акценти, създадени от многоцветни лъчи насочена светлина. За да направите това, нашият онлайн магазин за лампи и полилеи е подготвил модерна колекция от LED осветление.

Полилей Deer Line – Polaris

Вградените LED лампи могат да създадат истински шедьоври на играта на светлина и сянка, особено ако са правилно комбинирани с лампи и полилеи. Директните лъчи трябва да бъдат насочени към най-изгодните детайли на интериора: картини, ниши, масивни подови вази, красиви маси за кафе. Нашият онлайн магазин за полилеи и лампи знае много начини визуално да победи границите на пространството с помощта на светлина. За малки стаи си струва да използвате полилеи и аплици, които осветяват стените колкото е възможно повече. Така че ще бъде възможно визуално да разширите района, да му дадете повече светлина и пространство. В големи стаи най-често се използват лампи и аплици с пряка светлина. Обемът на помещението може да се регулира с различна яркост. Най-добре е да закупите полилеи и лампи с LED лампи за това. Модерните модели имат вграден димер с дистанционно управление.

Гама осветително оборудване

Полилей VUELTA | Polaris

Нашият каталог от полилеи и лампи ви предоставя богат избор от осветително оборудване. Ние работим без посредници, така че определяме конкурентни цени, така че купувачът да може да намери перфектните аплици, полилеи, лампи във всяка ценова категория. Качеството на стоките е на високо ниво, защото се интересуваме от редовни клиенти и положителни препоръки към онлайн магазина. Полилеите и лампите са надеждно опаковани преди изпращане, допълнени с паспорт и гаранция.

За да организира многостепенно осветление, онлайн магазинът предлага лампи и полилеи с различни видове закрепване.

Обърнете внимание на модерните решения за осветление: LED лампи. Използват се във всяка опция за осветление, отличават се с подобрена производителност, издръжливост, здравина и екологичност. В допълнение, онлайн магазинът “shop.polarislighting.bg” позиционира LED полилеите и лампите като най-икономичните, което ви позволява да намалите разходите за електроенергия с до 6 пъти. ☎ 052/681705.

Related Post

аксесоари за баня | be4home.com

Аксесоарите за баня

Posted by - September 1, 2022 0
Дозатори, сапунерки, рафтове, държачи за хартия, закачалки, нагреватели за кърпи – всичко това са дреболии, без които нито една баня…

Leave a comment

Your email address will not be published.