Професионална бъркачка за кайма от MixHoReCa.com

86 0

MixHoReCa.com – онлайн магазин, който продължава да предлага професионална техника, оборудване, професионална посуда и кухненски мебели, специално за ресторанти и заведения.

Днес Ви представяме няколко модела професионални уреди за месене на кайма

Продукт номер 1, който препоръчваме да закупите, това е Миксер/Смесител за омесване на кайма с капацитет 10 Литра

Устройството се характеризира с това, че е изработено от здрави материали, което гарантира дългогодишна експлоатация и е чудесен помощник за кухнята Ви.

Корпус изработен от неръждаема стомана, много е удобен и лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане. Оборудван със сачмени лагери с уплътнение. Възможност за въртене в две посоки. Подходящ за смесване на месо и риба с билки/подправки. Лесен за почистване, благодарение на накланящата се купа. Гумени крачета, против плъзгане по плота Технически параметри на продукта Капацитет: Максимум 7,5 кг наведнъж Обем: Максимум 10 литра Нето тегло: 6 кг Размери: В200 х Ш310 х Д300 мм.

Цената му е приблизително 300 лева.

Второто предложение за смесител на кайма, отново с възможност да го закупите от MixHoReCa.com, това е Ръчнен миксер за омесване на кайма 60 литра – двойна ос.

Както сами можете да видите, тук вече капацитетът е по-голям, а именно 60 литра.

Този уред е чудесен за скара, която е с голямо натоварване, ресторант, в който се предлагат ястия с кайма, но такива, при които вие си правите каймата, и въобще е удачно да присъства във всеки ресторант.

Цената на този тип смесител на кайма е приблизително 800 лева.

Много е важно да знаете, че професионалният смесител за кайма, освен, че е изработен от стомана, която не ръждясва, е и много лесен за почистване. Не се залепват смеси, а напротив, самото почистване става супер бързо и удобно.

Ето как изглежда и вторият смесител на кайма:

Leave a comment

Your email address will not be published.