Как да изберем летни маратонки в град Варна

84 0

Купете удобни спортни обувки за лятото – създайте максимален комфорт на тялото си.

Как да изберем правилните летни маратонки в гр. Варна?

Трябва да разберете какво искате да купите: ежедневен артикул или за конкретен повод. Маратонките са опция за обувки не само за ежедневието. Строгият костюм и официалните обувки постепенно отстъпват място на свободния, бизнес стил на мъжете, както и на жените. За закупуване на офис обувки са подходящи класически варианти, в хармония с дънки и панталони. За разходка леки кецове от естествени материи, кожа и велур. По-добре е да се занимавате със спорт в професионални обувки, разработени, като се вземат предвид всички изисквания.

Какъв материал да дадете предпочитание?

По време на горещо време е важно обувките да дишат, осигурявайки кислород на краката, за да се избегне изпотяване и миризма. Като се има предвид този фактор, става по-ясно как да изберете правилните летни маратонки или кецове. Обърнете внимание на моделите от дишащи, естествени материи. Създателите на маркови обувки се грижат за максимална вентилация на краката, доставяйки спортни модели. Продуктът се тества върху спортисти, след което попада на рафтовете на магазините. Дори синтетичните тъкани са в състояние да циркулират повече въздух от издръжливите материали. Наличието на мрежа допринася за „ходенето на въздуха“, осигурявайки проветряване на крака.

Кожата е доказана, издръжлива опция за обувки. Но в случай на летни маратонки не е оптимално поради своята плътност. Подходящи за вечерни разходки, ниски температури, при дъждовно време.

Велурените маратонки се избират от хора, чиято кожа на краката е склонна към появата на мазоли по време на ходене. Меката материя заема формата на крака от първите дни на употреба, без да причинява допълнително неудобство.

Подметка

Подметката е първото нещо, на което трябва да се обърне внимание. Маратонките не трябва да утежняват краката по време на спорт. Лекотата е първият признак за добра обувка за бягане. Релефът и нарезите на подметката осигуряват сцепление при движение, а твърдостта е гарант за защита от наранявания и камъни. Омекотяващата подметка ще намали натоварването на гръбначния стълб. Въздушните възглавници са разположени на пръстите и петата, като намаляват натиска съответно върху цялото тяло и стъпалото. Размерът има значение. Избира се повече с 1-1,5 сантиметра, тъй като поради притока на кръв по време на тренировка размерът на крака се увеличава.

Обобщаване

Изборът на летни маратонки може да бъде разделен на категории:

бизнес;
обувки за ежедневно носене;
обувки за релакс;
обувки за спорт;

Маратонките с равна гумена подметка, която не се пързаля са подходящи за всеки ден. Такива модели са удобни за ходене на работа.

За уикенда заложете на обувки с мрежеста горна част, за да може кракът да диша. Изборът на цвят и модел зависи от Вас.

Магазин за летни обувки гр.Варна | orso-store.com

Всеки повод се нуждае от различен вид обувки. За да изберете правилните летни обувки посетете онлайн магазин orso-store.com  Закупете маратонки или кецове, оценете тъканта и подметката, вашето ниво на комфорт и удобство. Обадете се на тел: 0886514375

Свързани статии

Счетоводна кантора избери | accountplusminus.com

Счетоводна кантора с опит

Posted by - 17.02.2024 0
В съвременната бизнес среда правилното управление на финансите и счетоводството е от съществено значение за успеха на всяко предприятие. Изборът…

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *