① Кога се налага да повикаме ключар и какво трябва да знаем за големите градове?

220 0

Авариен ключар се налага да повикаме в много ситуации, особено през зимния сезон.

Нека Ви споделим за това, кога е важно да повикаме ключар в големите градове, в това число София, Пловдив, Бургас, Варна и др., както и какво трябва да знаем, преди да позвъним на първия видян номер.

Първото важно нещо, трябва да се доверите на фирма, която е с доказано добра репутация. Прегледайте отзивите, когато търсите в Интернет ключар за Вашият град, квартал, район. Ако фирмата няма отзиви, до голяма степен е възможно да попаднете до някой ключар, който да Ви разочарова, било то с космическа сума, било то с лошо изпълнение на възложената задача, касаеща поправянето на бравата на автомобилът, жилището, или офиса.

В София денонощен ключар, който предлага адекватна реакция при пробрлем, това е фирмата SoS Locksmith. Компанията разполага с модерна техника, опитен персонал и реагира в рамките на целия град, при това до 40 минути от позвъняването.

Това е нещо важно, тъй като клиенти, които са изпаднали в подобна, затруднена ситуация, често бързат, за среща, за работа, за това да заведат детето си на детска градина и други.

Именно бързата реакция на SoS LockSmith, както и доброто отношение са сред едни от основните предимства пред конкуренцията.

Нека надникнем и на цените, които ключарите са обявили за 2023 година.

Ключар – цени 2023

Смяна и монтаж на заключващи системи – варират от 10 до 110 лева, като всичко зависи от типа брава, както и от вратата.

Работа с имобилайзер – Имобилайзери за автомобили – цените варират от 30 – 80 лв. Обучение на имобилайзер системата да познава нов чип 60 – 140 лв.

Посещение на място при проблем с отключване – цените От понеделник до петък 09:00 до 19:00 са 30лв., а ако аварията е събота и неделя или след работно време – 40лв.

Естествено в по-малките населени места цените се отличават от тези, посочени по-горе, като това е съвсем нормално. За да го разберете точно и ясно, не е същото служител да прпопътува 25 километра да достигне до проблемната зона и да измине 500 метра, за да обслужи клиента в същия квартал, например.

И така, по-горе разгледахме ситуации, при които се налага съдействие от ключар, погледнахме и ориентировъчни цени, споменахме и за това, да търсите достоверни компании, остава само да Ви пожелаем да не изпадате в паника, когато настъпи подобен проблем, а да действате рационално.

Свързани статии

Тигани с керамично покритие | tirbushona.bg

Тиган с незалепващо покритие?

Posted by - 01.03.2023 0
Най-просто казано тиганите с незалепващо покритие са направени от два компонента: метален корпус и незалепващо покритие. Така че в тази…

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *