счетоводни услуги Варна | contolexvarna.bg

Счетоводни услуги гр.Варна

156 0

Счетоводство. Обработка и систематизация на първична документация във всички области на счетоводството. Съставяне на консолидирани счетоводни регистри, изготвяне на счетоводни и данъчни отчети с представяне на регулаторните органи.

По правило тези услуги се предоставят систематично за дълъг период от време и позволяват на ръководството на компанията значително да спести разходите за поддържане на собствен счетоводен отдел.

Сключете договор със счетоводна кантора „КОНТО ЛЕКС ВАРНА” ООД за счетоводно обслужване гр. Варна и получете безусловни предимства:

  • не е необходимо да оборудваме работното място не взимаме отпуск по болест;
  • ние работим качествено и поемаме отговорност за това;
  • Възстановяване на счетоводство;
  • Възстановяване на първична документация, формиране и коригиране на счетоводни регистри, проверка и изготвяне на актуализирана счетоводна и данъчна отчетност;
  • Изготвяне на финансови отчети;
  • Изготвяне на счетоводна и данъчна отчетност, на база предоставени от клиента данни, с последващо представяне на регулаторните органи;

Ако вашият счетоводител ви е напуснал в навечерието на отчитането, ако сте индивидуален предприемач, ръководител на малък бизнес с малък документооборот и брой служители, планирате да организирате нов бизнес или имате компании, които вече не извършват финансови и икономически дейности, не забравяйте да ни се обадите, може би нашата оферта ще се окаже най-оптималната по отношение на цена и качество на услугите.

Счетоводна политика

Разработване на счетоводна политика за целите на счетоводството и данъчното облагане, като се вземат предвид спецификите на предприятието, развитие или оптимизиране на работния процес, избор на счетоводни методи и поставяне на задачи за всеки раздел на счетоводството и данъчното счетоводство и всяко работно място.

Ако вашата компания току-що започва своята дейност и не знаете как да организирате правилно счетоводството и данъчното счетоводство, но не искате да се учите от грешките си. Ако сте отворили клон или отделно подразделение в България и не знаете как правилно да организирате работния процес между организацията-майка и нейното подразделение, какви отчетни форми и кои регулаторни органи трябва да подадете. Ако просто искате да оптимизирате счетоводната схема и данъчното облагане във вашата фирма, то тази оферта е точно за вас.

Свързани статии

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *