кчествени матраци на промоция | matracite.promo

Предимства на матраци Magniflex или защо скъпото е разумно, а евтиното излиза скъпо.

100 0

Защо да инвестирам в матрак Magniflex, който е по-скъп от други марки матраци, при условие, че мога да си купя по-евтин от матраците, предлагани на българския пазар?

Има няколко причини, поради които е по-добре да инвестирате в матрак Magniflex, въпреки по-високата му цена, в сравнение с други по-евтини варианти, предлагани на българския пазар. Някои от основните причини са:

Качество: Magniflex е добре позната марка, с репутация за производство на висококачествени продукти, използваща първокласни здравословни материали и иновативни технологии.

Комфорт: Добрият матрак е инвестиция за вашето здраве и комфорт, а матракът от Magniflex е проектиран да осигури възможно най-доброто изживяване по време на сън.

Издръжливост: Известно е, че матраците Magniflex издържат по-дълго от по-евтините варианти, което ги прави интелигентна инвестиция в дългосрочен план.

На практика има модели, които са с безкрайна гаранция.

Ортопедична поддръжка: Марката предлага разнообразие от видове матраци, които да отговарят на различни предпочитания и нужди, с акцент върху ортопедичната опора и здравословната позиция на гръбначния стълб.

Репутация на марката: Magniflex е предпочитана марка с история. Дори и днес, след 60 години, марката Magniflex e водеща глобална марка за премиум матраци и аксесоари. Удовлетвореността на клиентите, множеството сертификати и патенти също увеличава стойността на вашата инвестиция.

В обобщение, инвестирането в матрак Magniflex е безкомпромисен избор при необходимост от подобряване на съня и комфорта в спалнята.

Въпреки че има множество други матраци, които предлагат подобно качество, но са по-евтини, изборът на Magniflex може да бъде по-доброто решение, поради няколко фактора:

Иновативни технологии: Някои от моделите на матраци Magniflex са проектирани да осигурят подходящ индивидуален комфорт за всеки партньор. Dual Core технологията осигурява възможността за избор на различни твърдости в един и същи матрак.

Outlast е технология, посредством която се изработва терморегулиращ текстил, който отнема, съхранява или отдава топлина на тялото, по време на сън, поддържайки неговия термобаланс на 36⁰C. Благодарение на постоянния стремеж към иновации и подобряване на съня и комфорта на клиентите, продуктите на Magniflex следват най-новите технологии в бранша.

Висококачествени матраци: Magniflex използва висококачествени материали, които са подбрани внимателно, с грижа към природата и здравословния сън.

Високоеластичната пяна ELIOFORM е с високо ниво на ортопедичност и изключителна издръжливост на материала, като осигурява правилна опора на тялото. ELIOSOFT е високоеластична пяна с умерена твърдост, която отнема напрежението от гръбначния стълб и гарантира пълноценна почивка.

Всички текстили, които се използват при изработка на матраци Magniflex са антибактериални и са обработени срещу бактерии, акари и алергени, като част от материите са натурални антиалергени и са подходящи за хора с чувствителна кожа.

Естествените материали, които се използват са камилска и мериносова вълна, конски косъм, кашмир, памук.

Сребърната йонизация осигурява пълна защита срещу бактерии и акари, възпрепятства статичното електричество и не позволява задържането на прах и миризми.

Сертификати и патенти: Голяма част от новите разработки са патентовани и сертифицирани. Magniflex притежава първия световен патент за опаковане на руло от 1986 година. Вакуумираното руло намалява обема на матрака и спестява разходи от транспорта, като го запазва абсолютно чист до отварянето му.

Продуктите са със сертификат за безопасност на текстила, както за човешкото здраве, така и за природата.

Матраци Magniflex са 100% произведени в Италия и притежават сертификат за пожароустойчивост.

Безкрайна гаранция: Благодарение на всички тестове, проучвания и нови разработки, Magniflex предлага несравнима, дългогодишна гаранция за качество.

Като моделите от колекция Premio са с безкрайна гаранция, а моделите от колекция Classico – с гаранция от 25 години.

В обобщение, въпреки че може да има по-евтини варианти, изборът на матрак Magniflex би могъл да бъде по-доброто решение, въз основа на лични предпочитания, персонализиране, използвани високачествени материали, сертифицирани здравословни суровини, опит, гаранция, обслужване и доставка.

Гаранция и предимства

Гаранцията, предлагана от Magniflex за своите матраци, може да варира в зависимост от конкретния продукт и страната, в която се продава. Въпреки това Magniflex е бранд, известен с предоставянето на цялостни гаранции за продуктите си, които могат да бъдат по-дълги и да предлагат по-голямо покритие от гаранциите, предлагани от други марки в България.

Важно е да се отбележи, че гаранционното покритие и условията могат да варират, така че винаги е най-добре да проверите конкретната гаранционна информация за продукта, който ви интересува, преди да направите покупка. Освен това гаранциите често са предмет на условия и изключения, така че е важно внимателно да прочетете информацията за гаранцията, за да разберете какво се покрива и какво не се покрива от нея.

Най-купувани и предпочитани размери

Най-популярните и често купувани размери матраци от Magniflex в България могат да варират в зависимост от различни фактори като лични предпочитания, размер на домакинството и размер на леглото. Все пак най-разпространените размери матраци в България са:

Единичен: 90 см х 200 см

Двоен: 140см х 200см

Queen: 160 см х 200 см

King: 180 см х 200 см

Важно е да се отбележи, че това са общи насоки и може да не отразяват действителните размери на матраците, които са най-популярни или често купувани в България. Освен това Magniflex предлага гама от размери матраци, които да отговарят на различни предпочитания и нужди, така че винаги е най-добре да измерите леглото си и да вземете предвид индивидуалните си нужди, преди да направите покупка.

Свързани статии

Играчки за деца Simba toys | varnaonline.eu

На плаж с вашето бебе

Posted by - 14.11.2023 0
Коигато наближават летните отпуски много и семейства с малки деца се питат дали е безопасно за малкото човече на плажа.…
влагомер за дома | shop.microsyst.net

Как да измерим влажността

Posted by - 16.01.2023 0
Влажността е броят на водните пари в атмосферата. Как да измерим влажността е често задаван въпрос от хората. Влажността е…

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *